INICI QUI SOM SERVEIS COMUNITATS OBRES EXECUTADES CLASSIFICACIÓ EMPRESARIAL ON SOM

 

 
QUI SOM
 

Pla d´Olot SL som una empresa constructora de La Garrotxa amb més de 18 anys d’experiència en l’execució d’obres, rehabilitacions d’edificis, reformes, reparacions, gestió d'obra i tot tipus de manteniments.

El nostre principal objectiu és donar un servei personalitzat i de qualitat a cada client i projecte, oferint un assessorament professional durant tot el recorregut del servei a executar; des del seu plantejament fins a la finalització de l'execució de l'obra.

Disposem de Classificació Empresarial per a realitzar Obra Publica, Categoria e. (Facturació d’execució d’obra anual entre 840.000 i 2.400.000 €)

Pels nostres professionals, realitzem Plans de Formació continuada per tal que es puguin desenvolupar professionalment dins de cadascuna de les seves àrees de responsabilitat, el que els fa més preparats per donar un millor servei.

En matèria de Seguretat i Salut, posem tots els mitjans, material i humans necessaris, per tal d’assegurar-nos que els nostres col·laboradors i industrials externs treballen amb tota la seguretat necessària segons la Normativa genèrica i específica establerta en cada cas.

 

 

   
C/ Bisbe Lorenzana, 24 - OLOT - 972 274 275 - 681 06 54 49- pdo@pdo.cat